7x Cocktails drinken in Breda

Een goede afsluiting van de week is natuurlijk met een gezellige borrel bestaande uit heerlijke cocktails! In Breda zijn er veel plaatsen waar je cocktails kunt drinken en wij hebben in dit lijstje 7 café's en restaurants uitgelicht.

my favorite drink is the next one

Bobbi's Bar

Bij Bobbi's Bar kun je genieten van een tafel vol lekkers, verschillende wijnen en bieren en natuurlijk cocktails! De perfecte plek om in het weekend in te luiden dus. Van Mojito tot Piña Colada, bij Bobbi's Bar is de keuze aan cocktails erg groot.

Bar NERO

Bij Bar Nero kun je genieten van uitsluitend de allerbeste cocktails. Door de huiselijke setting kun je hier ontspannen zitten en een heerlijk drankje drinken. Het is een erg gezellige plek om met vrienden of collega's te komen om de week af te sluiten. Ook is het mogelijk om bij je cocktail borrelhapjes te bestellen.

't hart van Breda

Op de Grote Markt in Breda vind je 't Hart van Breda. Lunchen, dineren en natuurlijk borrelen met heerlijke cocktails is allemaal mogelijk. Elke dinsdag (m.u.v. feestdagen) is het cocktailnight. Heerlijke cocktails samen met de lekkerste nacho's van Breda!

Geisha Lounge

Geisha Lounge is een Japans restaurant waar je all-you-can-eat van hun gerechten kunt genieten. Ook beschikt Geisha Lounge over een lounge inclusief bar, waar de allerlekkerste cocktails gemaakt kunnen worden. Bij Geisha Lounge kun je in comfortabele banken met rustige muziek op de achtergrond het weekend goed beginnen!

De Botanist

Bij de Botanist kun je in de serre op je gemak in de bank een heerlijke cocktail drinken! Ook is het mogelijk om chique te dineren in het 'fine dining' gedeelte. Wij zijn bij de Botanist langs geweest om de cocktails te gaan proeven. Wil je dit lezen? Bekijk dan onze cocktailblog hier.

Bobby's Boat

De allermooiste kleurrijke cocktails vind je bij Bobby's Boat. Bobby's Boat bevindt zich, wat de naam al zegt, op een boot bij het Spanjaardsgat. Ook kun je bij Bobby's Boat heerlijke borrelbites bestellen. De sfeer is zeer ontspannen en maakt dit dus een erg goede plek om even te gaan zitten met je vrienden, collega's of familie. 

Barbier

Bij Barbier kun je naar de kapper, borrelen en dineren tegelijk! Op donderdag kun je een gin & tonic bestellen voor maar €6,-. Ook bij Barbier zijn wij langs geweest om deze cocktails eens te testen. Onze blog lees je hier.