6x eten in Breda met Pasen!

Het is bijna Pasen! Heb jij al leuke dingen gepland? Pasen betekent meestal veel chocolade, paaseitjes of een heerlijke paasbrunch. Ook in Breda hebben veel horecagelegenheden deze kans gegrepen om een speciaal paasmenu samen te stellen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij hebben verschillende opties voor jou op een rijtje gezet.

De lekkerste paasmenu's

Restaurant Chocolat

Speciaal voor Pasen maakt de keukenbrigade van Restaurant Chocolat een exclusief paasmenu klaar. Bestaande uit voorjaarsproducten voor zowel lunch als diner. En de ontvangst is met een lekker glaasje bubbels!

Bleue bar bistro

Een paasbrunch én een paasdiner? Bij Bleue Bar Bistro vind je het beide! Met de brunch een tafel vol met lekkers als oester, gerookte zalm, Bleue paasei en quiches. Als diner een echt 'Lente' paasmenu!

Hotel nassau


Gezellig eten met vrienden of familie tijdens Pasen? Bij Hotel Nassau ben je hiervoor aan het goede adres. Op zondag 21 en maandag 22 april organiseren ze een een heerlijke paasbrunch. En ook aan de kleintjes is gedacht: er is een echt kinderbuffet!

Barlucca


Barlucca luidt het voorjaar in met een mooie wijn-spijs beleving. Mooie en verse producten van het seizoen worden begeleid door passende en uitdagende wijnen. Een fantastische invullen voor 1e Paasdag!

Brasserie bardot

Op 1e Paasdag wordt er bij Brasserie Bardot een heerlijke paasbrunch geserveerd. Onder andere bestaande uit oesters, steak tartaar en café complet. Klinkt goed, toch?

More-Itz

Speciaal voor Pasen heeft More-Itz een 4-gangenmenu. Het menu wordt zowel op 1e als op 2e Paasdag aangeboden. Vergeet niet te reserveren!