Tags: Pasen, wat doen tijdens pasen, activiteiten in breda

7x leuke activiteiten tijdens Pasen

Het is weer Pasen! Dat betekent gezellig paasontbijten met het hele gezin en de familie over de vloer. Maar wat kan je de rest van de dag gaan doen? Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet, die jouw Paasdag compleet maken!

Vrolijk pasen!

Paaseieren verstoppen en zoeken in park valkenberg


Wat is er nou leuker dan paaseieren zoeken in het Park Valkenberg? Verstop de paaseieren door het gehele park of beperk het zoeken door de eieren alleen in een bepaald gebied van het park te verstoppen. Super gezellig om te doen met het gezin of de hele familie! Sluit de dag af met een lekkere borrel of etentje bij één van de vele omliggende restaurants en brasseries.  

Alles onder één dak bij Vier Hoog Breda

Wil jij graag een beetje actief zijn tijdens Pasen? Dan ben je bij Vier Hoog aan het juiste adres! Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, is er vermaak voor jong en oud. Ga bowlen, lasergamen of ontsnap met jouw gezelschap uit één van de escaperooms. Na de activiteiten is er genoeg ruimte voor een ontspannende borrel of goede maaltijd! 

Bootje varen Breda


Vaar met het hele gezin of familie over de Singel in Breda en bekijk de mooiste stad van Brabant eens van een andere kant! De gezellige schipper zal aan boord een verhaal vertellen over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.

Zwemmen bij Optisport zwembad sonsbeeck


Zwemmen tijdens Pasen? Dat kan bij optisport zwembad Sonsbeeck! Kom gezellig met jouw gezin zwemmen en leef je helemaal uit in het ruime zwembad. Na het zwemmen kan je terecht in de bar om nog even gezellig te borrelen!

Activiteiten bij Lot66 

Bij Lot66 kan je terecht voor vele in- en outdoor activiteiten. Ga bijvoorbeeld een potje karten, lasergamen, solex rijden of sumo worstelen. Voor meer activiteiten klik hier! In het gezellige grand café geniet je van lekkere hapjes en drankjes die jouw Paasdag compleet maken.

Pasen bij More-itz

Met Pasen is More-itz geopend vanaf 12:00 tot 00:00. Kom lekker uitgebreid lunchen, dineren of borrelen. Op zaterdag en zondag zal er een lounge DJ aanwezig zijn, die zorgt voor de meest relaxte muziek!

Kunstswerken bewonderen bij Très Art

2e Paasdag is Très Art geopend van 12.00-17.00u. Tijdens deze dag kun je nieuwe kunstwerken bewonderen van o.a. Hélène Terlien, Herman Brood (diverse originele schilderijen en tekeningen uit begin jaren '90), Hans Jochem Bakker en Frans de Kok.