5x Lunchen in Breda

Nadat we een paar maanden niet buiten de deur konden lunchen, zijn wij maar al te blij dat dit sinds afgelopen maandag weer mogelijk is! In dit lijstje lichten we voor jullie 5 zaken uit waar je kunt genieten van een heerlijke lunch. Dit is natuurlijk maar een greep uit alle zaken, want lekker lunchen kan je op enorm veel plekken in Breda!

De vriendin

Bij de Vriendin in de Veemarktstraat plof je tussen het shoppen door heerlijk neer. Een goede kop koffie met lekker gebak of een smakelijke lunch. Maar ook voor een borrel kan je hier zeker terecht! Met mooi weer hebben ze een fijn terras voor de deur waar je zeer zeker een middagje kan vertoeven.

IKEK

In Kannen & Kruiken is ook gevestigd in de Veemarktstraat. Achter de zaak kan je in de ruime stadstuin genieten van het zonnetje op een rustige plek. En het leuke is dat ze sinds deze week tot zelfs 's avonds geopend zijn! Zo kun je de hele dag door terecht bij dit fijne plekje. Dat wordt genieten deze zomer! 

Ja! Breda

's Morgens een kop koffie of thee met iets lekkers, 's middags een lekkere lunch of later in de middag een uitgebreide high tea of high wine. Bij Ja! Breda weten ze wel hoe ze jou kunnen verwennen! En op donderdagavond kan je er zelfs terecht voor lekkere koopavond schotels. Ideaal wanneer je zelf geen zin hebt om te koken of als je in de stad bent!

Publieke werken

Naast een verfrissend biertje of een goed glas wijn kan je bij Publieke werken ook terecht voor een lekkere lunch (of diner). Iedere dag van de week serveren ze vanaf 12.00 uur verschillende luxe broodjes, soepen en salades. En natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht! 

Anne & max

Bij Anne & Max ben je de hele dag door welkom. Ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Hier proef je dat alles vers wordt gemaakt! Een groot deel van de producten waarmee ze werken is milieuvriendelijk geproduceerd. Ze streven ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om te gaan. Anne & Max is een ideale plek om bij te kletsen met een vriendin, koffie te drinken met je moeder of te lunchen met je vriend of vriendin.