5x Leuke vacatures in Breda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit lijstje misschien iets voor jou! Wij hebben een opsomming gemaakt van een aantal leuke vacatures in Breda. 

Bakery Cafe Kottier

Voor de 3 winkels in Breda is Bakery Cafe Kottier op zoek naar twee enthousiaste, ervaren collega's voor 20 uur per week. Ze vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en enthousiast bent; vertrouwen én gastvrijheid staan hoog in het vaandel! Je bent collegiaal en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Je vindt het geen probleem om op zaterdag en/of zondag te werken.


Brasserie Bardot

Bardot Groep is per direct op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok. Bij Bardot Groep behoren Brasserie Bardot, Wijnbar Petit Bardot en Bistro Bardot. Als kok ben je onderdeel van de draaiende motor in de keuken, voor zowel de brasserie als bistro. Je bent enthousiast en wordt er vrolijk van gasten een geweldige avond te bezorgen met jouw culinaire expertise. 


Carpaccio Club

Binnenkort opent Carpaccio Club! Dé plek op de Grote Markt in Breda waar je kunt lunchen, borrelen en dineren met de lekkerste wijnen, cocktails en bubbels! Daarbij serveren ze natuurlijk de beste, lekkerste en meest originele carpaccio's. Om het keukenteam compleet te maken is Carpaccio Club op zoek naar een ervaren en enthousiaste sous-chef! Klik gauw verder voor meer informatie.


Amiga

Als bridal stylist inspireer en adviseer je bruiden bij het vinden van hun trouwjurk. Je krijgt één van de leukste banen in de detailhanden in Breda! Als bridal stylist werk je in een prachtige winkel met leuke collega's en een gezellige sfeer. Zou je het leuk vinden, dan krijg je een interne training waarbij zij jou alle ins en outs leren over dit prachtige vak!


Decathlon

Bij Decathlon kun je als verkoopmedewerker veel meer dan alleen verkopen, je kunt sport mogelijk maken! Dat is het doel van Decathlon, je denkt mee met de klant, je deelt je unieke ervaring en je passie voor de sport. Je hebt vrijheid, pakt verantwoordelijkheid en durft fouten te maken. Wil jij meer weten over deze rol en het team? Kijk dan gauw verder.