Tags: Lekkers, sinterklaas breda, sinterklaasavond, pakjesavond, sinterklaas, chocolade, pepernoten

5x Lekkers voor Sinterklaas

Het is weer bijna zover! De Sint is weer onderweg naar Nederland, aankomend weekend zal hij samen met zijn Pieten aankomen! Het Sinterklaasfeest kunnen we natuurlijk niet vieren zonder lekkernijen. Daarom hebben wij vijf zaken op een rijtje gezet waar jij lekkernijen kunt inslaan voor pakjesavond!

Wie zoet is krijgt lekkers!

Yay! Taart


Speciaal voor Sinterklaas heeft YAY! Taart aan de Haagdijk nu de Sint Smaschcake! Deze taart is gemaakt van witte chocolade en is prachtig versierd! Als je de taart stukslaat vind je binnenin allerlei Sint snoep én een briefje waarop staat waar de cadeaus verstopt liggen. Deze prachtige taarten kosten €25,- en bestel je via het bestelformulier op de website!

Olala Chocola


Foto: Facebook Olala Chocola Breda

Bij Olala Chocola aan de Nieuwe Ginnekestraat liggen de zelfgemaakte chocoladeletters weer in de winkel. Ze maken het hele alfabet in allerlei smaken! De chocoladeletters zijn niet alleen heel lekker, ze zien er ook nog eens heel mooi uit! In de stijlvolle winkel met open atelier kun je meekijken hoe ze op ambachtelijke wijze bonbons en chocolade producten maken!

We love chocolate


Foto: Facebook We Love Chocolate

De winkel van We Love Chocolate in de Lange Burgstraat staat in de weken voor pakjesavond helemaal in het teken van Sinterklaas! Chocoladeletters, bonbons, holfiguren, Sint & Piet chocolade lolly's en chocolaatjes in allerlei Sint vormen, bij We Love Chocolate hebben ze alles wat je hartje begeerd van chocolade!

Patisserie Joep


Foto: Facebook Patisserie Joep

Patisserie Joep in de Koninginnestraat staat voor verfijnde en moderne patisserie. In aanloop naar Sinterklaas hebben ze prachtige ambachtelijke handdespoten chocolade letters in wit, melk en puur. Verzekerd zijn van de juiste letter in de juiste smaak? Bestel ze dan via de bestellijst. De letters O, Q, X, Y & Z en alle letters van witte chocolade worden alleen op bestelling gemaakt.

Jamin

Foto: Facebook Jamin (Breda)

Bij Jamin aan de Lange Brugstraat vind je het hele jaar door de lekkerste snoep, chocolade, koek, noten, ijs en cadeaus. In de aanloop naar pakjesavond is de Jamin dan ook een waar walhalla voor allerlei Sint-lekkernijen. Je vindt er bijvoorbeeld kruidnoten in allerlei smaken en kleuren, chocoladeletters in talloze smaken, marsepein in verschillende vormen en choco figuren in Sint-thema!