5x Kidsmode

In deze lijst worden een aantal winkels weergeven waar u terecht kunt voor de kindermode. Daarom laten wij zowel kledingwinkels als schoenenwinkels zien waar u de leukste items van kan halen. 

KIDS LOVE SNEAKERS

Tolbrugstraat 2, Breda

Kids love Sneakers is de sneaker speciaalzaak van Nederland met het grootste aanbod sneakers voor kinderen en dames t/m maat 40. Naast het aanbod kindersneakers heeft Kids love Sneakers diverse bijproducten zoals bovenkleding en accessoires.

JUNIOR & ZO

Molenstraat 53, Zundert

Al vele jaren is deze kinderkledingzaak, inmiddels een begrip in Zundert en omstreken, gevestigd aan de Molenstraat 53 in Zundert, deze zaak is vanaf juli 2006 verdergegaan onder de naam Junior & zo. Voor de allerleukste en hipste baby, kids en teens kleding is Junior & zo het juiste adres. Bij ons een ruime keuze aan hippe, stoere en leuke merken in de maten 50 t/m 176. 

KABAAL + KO

Dorpstraat 87, Ulvenhout

Kabaal+Ko, gelegen aan de gezellige Dorpstraat in Ulvenhout, is een mooie winkel met hippe kinderkleding. De winkel heeft een breed assortiment van bekende merken, waardoor je altijd huiswaarts keert met een toffe outfit. Naast kleding bestaat het aanbod ook uit leuke accessoires. Kabaal+Ko verkoopt ook Sundek, Zadig & Voltaire en Ruby Tuesday.

PINOCCHIO SHOES 4 KIDS

Veemarktstraat 16, Breda

Ga naar binnen bij Pinocchio en laat je verrassen door het enorme aanbod aan kinderschoenen. Je vind bij Pinocchio een grote variatie aan kleuren, stijlen en merken, dus voor ieder wat wils. Het is soms nog moeilijk kiezen, uit de meer dan 100 diverse modellen per maat (15 tot en met 41), maar met het deskundige advies en de vriendelijke hulp, moet dat zeker lukken. Naast bovengenoemde merken verkoopt Pinocchio ook merken als Philippe Model, Timberland, New Balance en Converse.

DOT EN JULOT

Veemarktstraat 63, Breda

Dot en Julot, de gezelligste kinderwinkel in de Veemarktstraat waar je terecht kunt voor de leukste kleding tot en met maat 152. Daarnaast hebben we ook veel cadeautjes voor jong en oud! We kunnen met recht zeggen "Het Koninkrijk der Eigenwijzen"
Tot ziens, tot Dot en Julot