7X Brunchen in Breda

Brunchen; de combinatie van een laat ontbijt en een vervroegde lunch. Wij zijn er in ieder geval dol op! En zeker als we er op een van deze toffe hotspots in Breda van kunnen genieten. Krijg jij ook al trek? In dit lijstje vind je verschillende locaties waar je heerlijk kan brunchen. Het is natuurlijk een kleine greep uit alle opties, want in Breda kan je op veel verschillende plaatsen (uitgebreid) brunchen!

Whisky & Gin

Op zoek naar een unieke locatie voor een brunch? Zoek dan niet verder, want bij Whisky & Gin kun je in het weekend genieten van een brunch helemaal in het teken van whisky, gin of rum!

Je bent vanaf 12:00 uur hartstikke welkom met minimaal 2 personen. Kies je voor de whiskybrunch, dan krijg je heerlijke whiskycake, whiskychips, kleine sandwiches met whiskykaas en whiskyworst, en mini croissants met whiskymarmelade geserveerd. De brunch is natuurlijk niet compleet zonder whisky, en daarom krijg je naast het lekkere eten ook verschillende whisky's geserveerd. Perfect voor de echte whisky lover!

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de site.

PUICK

Bij PuiCk staat alles in het teken van genieten en beleven. Daarom serveren ze hier gerechten uit allerlei verschillende landen en werelddelen. De kaart bestaat uit kleine en grote gerechtjes zodat je zoveel mogelijk smaken kan proeven. Heb je zin in een 'slow lunch', dan kun je kiezen voor de 'PuiCke Parade', dan kun je lekker lang genieten van allerlei kleine gerechtjes.

Benieuwd wat je allemaal kan verwachten? Je kunt de kaart hier bekijken.

Coffeelicious

Naast heerlijke koffies drinken, kun je hier ook ontzettend goed lunchen. Neem bijvoorbeeld een panini met gegrilde scharrelkip, bacon, kaas en kruidendressing of pancakes met vers fruit. Of kies eens voor een take away deal, zodat je thuis, onderweg of op je werk ook kan genieten van een heerlijke lunch. Al zou het natuurlijk wel zonde zijn om niet te genieten van de gezelligheid bij Coffeelicious! 

Benieuwd wat er nog meer op de kaart staat? Je kunt hem hier alvast bekijken!

LUNCROOM SUNSHINE 

Lunchroom Sunshine is geboren uit de passie voor reizen, lekker eten en een leven vol kleur en avontuur. Iedere bezoek aan deze lunchroom voelt als aan als een mini-vakantie. Hier houden ze van wereldse smaken en eetgewoontes die terugkomen in leuke en verassende gerechtjes en drankjes. 

Zo kun je hier onder andere een vegan broodje pulled pork bestellen, Koreaanse Japchae Noodles en een Franse tosti. Eet je vegetarisch of vegan, of heb je een allergie? Bij Sunshine is dit geen probleem, ze gaan zelfs met alle plezier voor je aan de knutsel.

Voor alle toffe gerechten kun je een kijkje nemen op de menukaart.

In kannen en kruiken

Op deze super toffe locatie midden in de stad kun je even aan de drukte ontsnappen. Laat je verrassen aan de grote leestafel of relaxte zithoek met platenspeler! Geniet hier van een lekkere parelcouscous salade, pittig gehakt op Turks brood, of een tonijnsalade op pitabrood. Allemaal ook to go!

De hele kaart kun je hier bekijken.

Brasserie ´t archief

Op het plein bij winkelcentrum Heksenwiel vind je Brasserie 't Archief. Hier kun je vanaf 12:00 de lekkerste broodjes bestellen. Ovenbroodjes, tosti's, stokbroodjes, hamburgers... Jij verzint het, hier hebben ze het. Ook zijn er wisselende specials zoals rundercarpaccio en kipsaté. 

Benieuwd naar wat er nog meer op de kaart staat? Neem snel een kijkje.

Dennenlucht

Bij Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken tijdens de lunch. Ook is het mogelijk om 's ochtends een bakje koffie te komen drinken met een stuk gebak. Combineer je dit, dan heb je gelijk de perfecte brunch. Dennenlucht heeft zijn eigen speeltuin, dus het is ook de ideale locatie om met kinderen naartoe te gaan!

Hier kun je de menu kaart bekijken.