4x lingerie kopen in Breda

Aandacht voor ondermode is enorm belangrijk. Je wilt natuurlijk dat het comfortabel zit en dat je lingerie er mooi uit ziet. Waar je in Breda de mooiste en meest comfortabele lingerie kunt kopen lees je in dit lijstje.

beauty starts underneath

Sven & Sophie

Bij Sven & Sophie bieden ze je aandacht voor de mooiste lingerie waar jij je comfortabel in voelt. Verschillende merken zoals Calvin Klein, Levi's en Falke zijn hier te vinden. Sven & Sophie heeft enorm veel vestigingen, dus er zit altijd een winkel bij jou in de buurt!

Boutique Lisette

Bij Boutique Lisette vind je onder andere onder-, bad- en nachtmode. Alleen de meest exclusieve merken behoren tot het assortiment. Je vindt Boutique Lisette in de Nieuwe Ginnekenstraat in het centrum van Breda. Kom langs en verwen jezelf!

Palais Lingerie

Bij Palais Lingerie vind je lingerie die perfect bij jouw lichaam past. Door professionele stylistes word je altijd geholpen om het perfecte setje te kiezen. Sinds 2015 is er bij Palais Lingerie ook een eigen damesmodemerk te vinden dat alleen in Breda verkrijgbaar is.

Livera


Elegante, uitdagende en sexy lingerie. Dat is waar Livera voor staat. Met een wisselende collectie van lingerie-, nacht- en badmode vind je altijd wat je zoekt. De eigen merken worden in huis ontworpen door professionele stylistes.