14 x de tofste groepsuitjes

De lente is weer aangebroken en iedereen gaat weer meer naar buiten! Dit is ook dé perfecte tijd voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, familieweekenden of gewoon een gezellig dag(deel) weg. Wil jij binnenkort een leuke originele dag weg organiseren? Wij hebben de leukste en gezelligste uitjes voor je op een rij gezet!

Be active, summer is coming

La cubanita laat je al jou zintuigen gebruiken!

Maart filmmaand! La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. In een unieke Cubaanse omgeving kun je genieten van de mooie dingen des levens. Het motto is niet voor niets: “La Vida es un Carnaval”. Het assortiment bestaat uit een breed scala tapas. Nadat je heerlijk gegeten hebt kun je ook nog aanschuiven bij de film Mannen van Mars. Of je bewaard hem voor een andere keer! Deze bon kan je inleveren bij onder andere Pathé en Kinepolis.

Lot 66: Hier zit je zeker niet stil!

Lot66 in Breda is een sterk groeiend leisurecentre, dat veel in- en outdoor activiteiten en workshops aanbiedt. Kom bijvoorbeeld langs voor een rondje karten of lasergamen.

Er is een gezellig grand café aanwezig, diverse feest- en vergaderzalen, en alle mogelijke opties op het gebied van food & drinks ontbreken niet. Niet voor niets hanteert Lot66 de slogan: "a whole lot to discover". Voor meer informatie over speciale deals kijk dan op de website.

BOOTJE VAREN BREDA

Bootje Varen Breda organiseert veel boottochten en groepsuitjes. Door middel van verschillende boten en luxe sloepen verzorgen zij prachtige rondvaarten en arrangementen op en rond het water van Breda. Indien gewenst vermaken onze mensen je met jouw favoriete muziek of een verhaal over de bezienswaardigheden op de route. Voor meer informatie over alle arrangementen kan je verder kijken op de website.

Van maart t/m november vaart Bootje Varen Breda uit vanaf de Lage Kade in het centrum van Breda ter hoogte van de Haven 12. 

Coctailworkshops bij Proost!

De cocktailworkshop van Proost laat jou tot in details zien hoe je moet shaken! Je komt zelf, gaat zelf aan de slag, nadat je eerst overweldigd bent door alle informatie om met 100% flair en zekerheid achter de bar durft te staan. Het leukste is dat je alles mag proeven! Voor meer informatie en prijzen over deze workshop kijk op de website. Ideaal voor een ontspannen avondje uit!

HET BEYERD BIERARRANGEMENT


De Beyerd is een speciaalbier café met veertien bieren van de tap en 130 bieren van de fles. Wil je op een bijzondere manier kennismaken met Café Restaurant Brouwerij de Beyerd? Dat kan! De Beyerd heeft voor jou verschillende bierarrangementen samengesteld. Deze arrangementen kunnen nog verder uitgebreid worden naar eigen keuze. Neem voor meer informatie een kijkje op de website.

Heerlijke workshops bij OLALA CHOCOLA

De gezelligste chocolaterie van Breda en omstreken vind je aan de Nieuwe Ginnekenstraat 24. In deze stijlvolle winkel met open atelier kun je meekijken hoe ze op ambachtelijke wijze bonbons en chocolade producten maken. Bij Olala Chocola is het ook mogelijk om diverse workshops 'bonbons maken' te volgen en kinderfeestjes te houden. Voor alle workshops kan je het beste op de website kijken. Perfect voor een ieder gezinsuitje!

VIER HOOG BREDA:BOWLING, LASERGAME EN ESCAPEROOMS

Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, biedt Vier Hoog Breda vermaak voor jong en oud. Met de activiteiten bowling, lasergame en escaperooms in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje voor iedereen.

Ben jij dol op ontspanning? Of ga je liever voor een grote ontsnapping? Het is er allemaal mogelijk!

Wijncursus bij Wijnhuis Oktober

De belangrijkste factor bij de keuze van een wijn is je eigen smaak. Wijnhuis Oktober doet er alles aan om jou te helpen met het ontdekken van jou eigen smaak! Samen met Wijnlokaal Breda/MijnWijncursus verzorgen zij iedere week 4 tot 6 themaproeverijen en cursussen. Boeiend, interessant, leerzaam, maar vooral ook héél leuk en gezellig. Ga naar de agenda voor de actuele proefkalender.

STRND (Strand binnen), Niks is te gek!

Voor STRND begint achter de duinen een andere wereld. Je laat daar alles los, ploft languit in het zand, strekt je uit in een strandstoel en relaxed van een heerlijke corona. Of je gaat een heerlijk feesten in een club. Alles is mogelijk bij STRND.

STRND biedt (grote) groepen gasten een andere ervaring. Business events, public events of family & friends. 

Koffieworkshop bij Barista


Wil jij alles te weten komen over koffie en wil je leren hoe je zo’n mooie latte art schenkt? Dan is een koffieworkshop van Barista Cafe echt iets voor jou! Zo vertellen zij jou tijdens deze koffieworkshop alles over de boeiende historie van koffie, het proces van koffiebes tot perfecte espresso. Ook leer je melk opschuimen en maak je je eigen cappuccino, latte of andere specialty coffee.

Coctailworkshop in een geheimzinnig sfeertje bij Barbier breda


Bij Barbier heeft de tijd stilgestaan. Waan je in het verleden en ervaar hoe het er vroeger aan toe ging. Het maken van dé perfecte gin & tonic, het shaken van de meest exclusieve cocktails, of het creëren van een overheerlijke alcoholvrij drankje; de barmedewerkers kunnen het allemaal. Leer de fijne kneepjes van het vak van de bar-masters tijdens de cocktailworkshop! Zorg dat je zin hebt in een drankje en trek je meest mysterieuze gezicht. Terwijl jij nog een slok neemt van jouw biertje zorgen de barbiers ervoor dat jouw kapsel, baard of snor er weer tiptop uitziet. Kijk bovendien goed rond en houd onze social media goed in de gaten om erachter te komen wat Barbier zo speciaal en uniek maakt..

Halte48: de ideale stop voor lasergamen, bowlen of fietstochten!


Hou jij van avontuur? Dan zit je bij Halte48 op de juiste locatie! Alles onder een of twee daken, want Halte48 werkt veel samen met evenementen locatie Lot66 en Vier Hoog Breda. Kort samengevat: voor iedereen wat wils! Voor meer informatie over deze toffe acties kijk verder op de website.

van alles wat bij aan boord breda!


We hebben allemaal wel eens iets te vieren, maar ook willen we er allemaal wel eens even lekker tussenuit, zonder dat we iets te vieren hebben. Het verzinnen, overeenkomen en plannen is dan ook altijd een hele opgave. Zeker als je met een groep bent. AanBoord Breda biedt de oplossing! Onder 1 dak je gehele dag onderbrengen zonder zorgen. Hier kan je van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht je hele dag invulling geven. AanBoord Breda maakt jouw dag dan ook letterlijk compleet. Op de website kan je verschillende activiteiten vinden.

OPTISPORT KUNSTIJSBAAN BREDA: Schaatsen, feesten of alle twee!

De schaatsbaan in Breda is dé baan voor de recreatieve, marathon en wedstrijdschaatser!  Wees er snel bij want de schaatsbaan is nog tot 11 maart 2018 geopend. Buiten het schaatsseizoen is de Kunstijsbaan zeer geschikt voor het huisvesten van beurzen en evenementen.

De Kunstijsbaan is in totaal maar liefst 16.500 m2 groot en biedt hiermee volop ruimte voor uw evenement. Beurzen en evenementen kunnen plaatsvinden van medio april tot medio september.