Swapfiets Breda

Tolbrugstraat 18, Breda

Swapfiets is het eerste fietsabonnement ter wereld. Voor een vast bedrag per maand krijg jij van ons een Swapfiets. Wij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Gaat je Swapfiets stuk? Bel, app of mail. Dan komen wij naar je toe om je Swapfiets te repareren, waar je ook bent in de stad. Als we hem niet binnen 10 minuten kunnen repareren, dan wisselen we hem om voor een andere fiets. Je krijgt al een Swapfiets voor 15 euro per maand, voor studenten is dit maar €12 per maand. Read more

Swapfiets is het eerste fietsabonnement ter wereld. Voor een vast bedrag per maand krijg jij van ons een Swapfiets. Wij zorgen ervoor dat-ie het altijd doet. Gaat je Swapfiets stuk? Bel, app of mail. Dan komen wij naar je toe om je Swapfiets te repareren, waar je ook bent in de stad. Als we hem niet binnen 10 minuten kunnen repareren, dan wisselen we hem om voor een andere fiets. 

Tolbrugstraat 18, 4811 WN Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.