Salsa in Breda

Haagweg 98, Breda

Bij Dansschool “SALSA in BREDA” ben je op de juiste plek voor SALSA, BACHATA en KIZOMBA.. De danslessen worden 6 dagen per week verzorgd op alle niveaus, voor beginners en gevorderden, voor alle leeftijden, in een van de meest unieke en mooiste locatie die Breda te bieden heeft, “De Grott”. Dansschool “Salsa in Breda” is een professionele Salsa dansschool die, met meer dan 20 jaar danservaring, de danslessen aanbiedt op een ontspannen, leuke en begrijpende manier met een gezonde dosis humor. Het plezier en de beleving, de persoonlijke aandacht en de vakkundige manier van lesgeven van de verschillende dansen staan voorop. Binnen de danslessen vinden wij individuele aandacht erg belangrijk. Door de dans aan te bieden via een laagdrempelige instap stimuleren wij het plezier van de danslessen en door de verschillende niveaus in ons lesrooster, blijft er altijd de mogelijkheid om door te groeien en te ontwikkelen Met het ruime aanbod aan lessen, de structuur van de danslessen en een vast lesprogramma binnen de dansniveaus is het juist voor mensen met wisseldiensten of onregelmatige werktijden ideaal om bij Salsa in Breda te komen lessen. Een les die onverhoopt niet kan worden gevolgd kan altijd kosteloos worden ingehaald! Het lesrooster is opgebouwd uit verschillende dansniveaus. Hierdoor kan niet alleen de beginnende danser, maar juist ook de danser met enige danservaring ook heel goed bij ons aansluiten. Inschrijven met jouw eigen partner is het leukste, maar als die er niet is of toch niet meekan naar de salsalessen? Geen nood; een vaste danspartner is bij inschrijving niet noodzakelijk. Dansschool "Salsa In Breda" heeft een groot bestand aan “helpers” die het leuk vinden om met jullie te dansen tijdens de lessen. De geleerde stapjes kunnen op onze gezellige dansavonden op de Friday Specials op de vrijdag na de lessen worden geoefend tot 01.00 uur. Deze gratis dansavond gaat vooraf met een workshop volgens Friday Specials thema van 21.30 uur tot 22.00 uur. Aansluitend dansen wij dan door met 2 wisselende huis-DJ's van dansschool Salsa in Breda. De Friday Specials zijn niet alleen bij onze eigen cursisten in Breda populair, maar ook van ver daarbuiten. Te denken aan: Broekie Party - Speciaal voor de beginnende danser Salsa Classics - De mooiste Salsa en Bachata nummers Bacha-Kiz Night - Voor al onze Bachata en Kizomba lovers aangevuld met de lekkerste salsa Salsa Dura - Salsa Romantica - Mambolicious - 3 verschillende salsa muziekstijlen die elk hun eigen avond hebben Read more

Bij Dansschool “SALSA in BREDA” ben je op de juiste plek voor SALSA, BACHATA en KIZOMBA..
De danslessen worden 6 dagen per week verzorgd op alle niveaus, voor beginners en gevorderden, voor alle leeftijden, in een van de meest unieke en mooiste locatie die Breda te bieden heeft, “De Grott”.

Dansschool “Salsa in Breda” is een professionele Salsa dansschool die, met meer dan 20 jaar danservaring, de danslessen aanbiedt op een ontspannen, leuke en begrijpende manier met een gezonde dosis humor. Het plezier en de beleving, de persoonlijke aandacht en de vakkundige manier van lesgeven van de verschillende dansen staan voorop. 

Haagweg 98, 4814GH Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.