Restaurant 't Jagthuijs

Dorpstraat 3, Ulvenhout

't Jagthuijs ligt onder de rook van de prachtige stad Breda. Met een uniek stijlvol interieur en een heerlijk terras waar wij u ontvangen voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Read more

Bij Restaurant 't Jagthuijs werken we uitsluitend met de producten van het desbetreffend seizoen. De witte brigade onderscheidt zich in originaliteit, ambacht, oog voor primeurs en een niet te temmen enthousiasme, teneinde u ieder seizoen het beste te serveren. Werkelijk alles wordt in eigen keuken bereid, of het nu gaat om het maken van hammen, patés, het fileren van de dagelijks aangevoerde verse vis, het uitbenen van het wild, het trekken van de diverse soorten jus of het maken van het ijs en friandises, niets is deze kanjers te gek! Dankzij hun grote vakkennis maken ze hiermee het verschil.

Door alleen voor de allerbeste leveranciers te kiezen, het werken met Biologische producten én met in de fundering altijd respect voor de klassieke Franse keuken, worden hier de mooiste menu’s gecomponeerd en geserveerd door onze zwart brigade.

  • Frans, Internationaal
  • Ulvenhout

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.