Kleij Gordijnen & Tapijten bv

Nieuwe Haagdijk 3-5B, Breda

Kleij Gordijnen en Tapijten Sinds jaar en dag is Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk te Breda, hét adres voor kwaliteitsstoffering. In de persoon van Jeroen Kleij wendt inmiddels de vierde generatie ‘Kleij’ zijn vakmanschap aan en voorziet u van het beste advies Read more

Kleij Gordijnen en Tapijten Sinds jaar en dag is Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk te Breda, hét adres voor kwaliteitsstoffering. In de persoon van Jeroen Kleij wendt inmiddels de vierde generatie ‘Kleij’ zijn vakmanschap aan en voorziet u van het beste advies. Het karakteristieke pand ademt een bijzondere sfeer uit en de semi-klassieke inrichting vormt een fraai contrast met de vele kleuren in gordijnen en tapijten die u hier aantreft. Naast een ongekende variëteit in raamdecoratie, (buiten- en binnen)zonwering, tapijten, karpet en marmoleum kunt u hier ook terecht voor vloeren van hout, laminaat en parket. Alles wordt vakkundig aangemeten en indien gewenst op maat gemaakt. 

Nieuwe Haagdijk 3-5B, 4811TB Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.