Dönerland Havermarkt

Havermarkt 3 , Breda

Trek in een echte Turkse döner kebab? Dan kun je in het centrum van Breda terecht bij Dönerland aan de Havermarkt. Het vlees wordt voor je ogen van het spit afgesneden, waarna het traditioneel op een knapperig broodje met sla en veel knoflooksaus gegeten wordt. Dönerland heeft ook diverse andere belegde broodjes of Turkse pizza’s, pizza,s en kapsalon. Genoeg keus voor een snelle hap! Read more

Trek in een echte Turkse döner kebab? Dan kun je in het centrum van Breda terecht bij Dönerland aan de Havermarkt. Het vlees wordt voor je ogen van het spit afgesneden, waarna het traditioneel op een knapperig broodje met sla en veel knoflooksaus gegeten wordt. Dönerland heeft ook diverse andere belegde broodjes of Turkse pizza’s, pizza,s en kapsalon. Genoeg keus voor een snelle hap!

Vanaf 21 mei als enigste in Noord-Brabant; een volledig vegan broodje döner bij ons verkrijgbaar (vegan brood, saus en döner)
Het is overigens niet alleen lekker maar ook gezond! Wist je dat in een vegan broodje döner weinig vetten zitten en rijk is aan eiwitten!

  • Eetcafé

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.