Alma Bistro Coming Soon

Ginnekenstraat 88, Breda

Alma Bistro is een ongekende verrijking voor hartje Breda. Een bistro zonder drempels, maar mét allure en ambities. Daarmee is het de volmaakte aanvulling op Alma fine dining en Alma Bodega in Oisterwijk. Een culinair drieluik dat zijn weerga in Brabant niet kent. Read more

Alma Bistro is een ongekende verrijking voor hartje Breda. Een bistro zonder drempels, maar mét allure en ambities. Daarmee is het de volmaakte aanvulling op Alma fine dining en Alma Bodega in Oisterwijk. Een culinair drieluik dat zijn weerga in Brabant niet kent.

Twee zielen met één gedachte staan achter het concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt. In hun fine dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid.

Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma Bodega.

In het voorjaar van 2024 opent Alma Bistro haar deuren in het hart van Breda en is het culinaire drieluik compleet. Reserveren kan hier.

  • Cash, Maestro