Uit je plaat Breda

Haven 12, Breda

Breda is een geweldige stad met veel mooie activiteiten en bezienswaardigheden, maar daarnaast ook een enorme muziekgeschiedenis! Twee mooie eigenschappen die ervoor zorgen dat je, zowel in letterlijk als figuurlijk “Uit je plaat” kan gaan in Breda! Met leuke activiteiten, wandel en fietsroutes, leuke bootjes maar vooral veel kennis van de stad zorgen wij ervoor dat jullie optimaal uit je plaat kunnen gaan tijdens jullie bezoek aan Breda! Of je nu de toerist in eigen stad uit hangt of juist een weekend komt genieten van de Parel van het Zuiden! Wij helpen je op weg! Read more

Breda is een geweldige stad met veel mooie activiteiten en bezienswaardigheden, maar daarnaast ook een enorme muziekgeschiedenis! Twee mooie eigenschappen die ervoor zorgen dat je, zowel letterlijk als figuurlijk “Uit je plaat” kan gaan in Breda!

Met leuke activiteiten, wandel- en fietsroutes, leuke bootjes maar vooral veel kennis van de stad zorgen wij ervoor dat jullie optimaal uit je plaat kunnen gaan tijdens jullie bezoek aan Breda! Of je nu de toerist in eigen stad uit hangt of juist een weekend komt genieten van de Parel van het Zuiden! Wij helpen je op weg!

  • Actie & avontuur, Actief & sportief, Cultureel, Escaperooms, Eten & drinken, Muziekaal, Op het water, Spel & fun
Haven 12, 4811WL Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.