You & EYE

Nieuwstraat 20-A, Breda

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien! Het is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Althans, dat vind ik, Edwin Sluis, oprichter van You & EYE. Hier bij You & EYE draait alles om 'Mooi Zien'. De mooiste monturen, met de beste glazen. Een bril die past bij jou karakter en bepalend is voor de eerste indruk die jij wilt dat mensen van je krijgen. Dit alles in een ‘boutique-style’ winkel waar rust en aandacht het belangrijkste zijn. Read more

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien! Het is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Althans, dat vind ik, Edwin Sluis, oprichter van You & EYE. Hier bij You & EYE draait alles om 'Mooi Zien'. De mooiste monturen, met de beste glazen. Een bril die past bij jou karakter en bepalend is voor de eerste indruk die jij wilt dat mensen van je krijgen. Dit alles in een ‘boutique-style’ winkel waar rust en aandacht het belangrijkste zijn. 

Kom eens kijken, ik zie je graag! 

Edwin Sluis

opticien, vak-idioot, eigenwijs bij YOU & EYE.

Nieuwstraat 20-A, Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.