Snoeren schoen- en voetspecialist

Heistraat 2, Teteringen

Snoeren schoen- en voetspecialist biedt meer voor iedereen. Ons winkeloppervlak omvat 1.100 vierkante meter, onze collecties zijn ruim. Specialisten voorkomen en behandelen voetklachten in moderne praktijkruimtes, in Bistro Soleil wacht u een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch. Vat dat alles samen en zie daar wat wij verstaan onder de beste beleving voor de klant. Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig. Noem het typisch Snoeren, gericht op een winkelervaring waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Kom ook langs, we zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Read more

Snoeren schoen- en voetspecialist biedt meer voor iedereen. Ons winkeloppervlak omvat 1.100 vierkante meter, onze collecties zijn ruim. Specialisten voorkomen en behandelen voetklachten in moderne praktijkruimtes, in Bistro Soleil wacht u een heerlijke kop koffie of uitgebreide lunch. Vat dat alles samen en zie daar wat wij verstaan onder de beste beleving voor de klant.

Noem het gemoedelijk, noem het laagdrempelig. Noem het typisch Snoeren, gericht op een winkelervaring waarvoor veel klanten ons al jarenlang bezoeken. Kom ook langs, we zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

  • Damesmode, Herenmode, Kinderen, Schoenen, Sport & vrije tijd
  • Floris van Bommel, Durea, Harris, Fred de la Bretoniere, Via Vai, Gabor, Blackstone
  • Cash, Maestro