s.Oliver Breda (gesloten)

Barones, 73

Een merk waar je altijd op kunt vertrouwen: of het nu gaat om stijl, kwaliteit, pasvorm of prijs, s.Oliver biedt altijd de perfecte oplossing. De collectie van s.Oliver RED LABEL biedt draagbare mode die voldoet aan alle eisen die er in het dagelijks leven aan gesteld worden, zonder de nieuwste trends uit het oog te verliezen. Read more

Een merk waar je altijd op kunt vertrouwen: of het nu gaat om stijl, kwaliteit, pasvorm of prijs, s.Oliver biedt altijd de perfecte oplossing. De collectie van s.Oliver RED LABEL biedt draagbare mode die voldoet aan alle eisen die er in het dagelijks leven aan gesteld worden, zonder de nieuwste trends uit het oog te verliezen.

Zoek je nog steeds naar de perfecte outfit voor de volgende familiegelegenheid of voor een zakelijke meeting binnenkort waar je een perfecte indruk wilt achterlaten? Kom dan zeker eens kijken naar de collectie van s.Oliver BLACK LABEL en vind jouw ideale look. Dit label omvat een breed scala aan items voor zakelijke meetings of speciale gelegenheden. s.Oliver BLACK LABEL combineert luxe stoffen en klassieke, stijlvolle lijnen op elegante wijze met het comfort dat je gewend bent van s.Oliver.

  • Accessoires, Damesmode, Herenmode, Schoenen
  • s.Oliver Red Label Men/Women, s.Oliver Black Label Men/Women, Q/S designed by
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Parkeergarage de Barones