PROUD Men Fashion

Kerkstraat 3, Oosterhout

Voor al uw exclusieve merken op gebied van herenmode. Read more

Proud Men Fashion exclusieve herenmode is opgericht in 1987. Bij Proud Men Fashion vindt u een weerspiegeling van de Italiaanse passie voor kleding, stijl en schoonheid. Wij zijn een winkel voor de modebewuste man. Oog voor details en finesse van stofkeuze vindt u terug in onze collectie pakken en colberts. 

Tevens staat Proud Men Fashion ook voor een bijzondere en exclusieve casual collectie: stijlvol, stoer en mannelijk. Door selectieve inkoop, afgestemd op onze klanten, ziet u in de winkel alleen het mooiste wat de merken van Proud Men Fashion u te bieden hebben. U kiest de stijl die bij u past en wij helpen daar graag aan mee door het geven van passend, deskundig en eerlijk advies.

De collectie is al te zien op Winkelstraat.nl

Lieve Mensen,

We mogen weer wat meer en daarom is het nu mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek in onze winkel. Dit geschiedt volgens de regels van de overheid. U kunt ons bereiken om een afspraak te maken op twee manieren. via info@proudmenfashion.nl of via de telefoonnummers 0162-471390 en 0654798378.

Wij hebben voor U een verrassing in petto.

Team Proud Men Fashion

Stay Healthy

  • Accessoires, Herenmode, Schoenen
  • Jacob Cohën, Jacob Cohën Shoes, Parajumpers, Fradi, Blauer, Xacus, Lavendi, Stemströms, Benvenuto, Roy Robson, Alberto pants, Socks my Feet, Porsche accessoires
  • Cash, Maestro
  • Arendstraat, Kerkstraat, Nieuwstraat
  • Parkeergarage Basiliek