Kingsly By Stringfellows

5/ 5

Kingsly By String Fellows staat voor mode met een eigen identiteit. “Kak met een knipoog”. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. Dit niet alleen vanwege de vele topmerken die ze in huis hebben, maar juist door de klantvr… Read more

Kingsly By String Fellows staat voor mode met een eigen identiteit. “Kak met een knipoog”. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. Dit niet alleen vanwege de vele topmerken die ze in huis hebben, maar juist door de klantvriendelijkheid en eerlijkheid die Kingsly By String Fellows hanteert tegenover klanten. De topmerken lopen mooi samen met de uitstraling van de winkel. Daar waar de koffie en het praatje altijd klaarstaan. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment van topmerken bij Kingsly By String Fellows. Volg Kingsly By String Fellows op Facebook, Instagram en Twitter.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.