Yeah, Breda mag weer open!

Het is zover, Nederland mag grotendeels weer open! De maatregelen zijn versoepeld, maar er gelden wel nog strenge regels. De horeca en cultuur mogen onder andere tot 22:00 uur open. We kunnen weer uiteten gaan, genieten van sportwedstrijden en bioscoopfilms bewonderen. Benieuwd waar je allemaal heen kunt nu het weer mag? Lees hier verder!

Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen, hebben de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken ook hun deuren mogen open. De sportwedstrijden mogen ook buiten eigen clubverband weer doorgaan. Eindelijk komt Breda weer een beetje tot leven en kunnen we de deur uit. 

Stappen

We are back! De horeca en cafés mogen hun deuren openen tot 22:00 uur. Veel ondernemers hebben het zwaar gehad, maar staan klaar om voor jullie te knallen. Mensen blij maken met de heerlijkste gerechten en drankjes, dat is wat de horecaondernemers willen. Wij zijn super blij en kunnen niet wachten om een lekker hapje te gaan eten, zoals vanouds. Dit weekend gezellig met je vrienden borrelen en proosten op het leven, dat doe je in Breda! 

Shoppen

Voor de shopliefhebbers hebben we ook goed nieuws. De winkels mogen namelijk weer normaal open, zelfs met de koopavonden. Je kunt nu shoppen zonder beperkingen en op jouw eigen tempo. Gezellig met je vrienden de leukste nieuwe items inslaan bij je favoriete winkels. De Bredase winkeliers kijken ernaar uit om jullie te adviseren, helpen en weer te zien. Ga naar je favoriete winkel en maak er een gezellige middag van. Wil je goed gevulde tassen met kleding en accessoires? Dan zit je in Breda goed.

Cultuur

Er valt veel te beleven in het prachtige Breda. De bioscopen en theaters mogen weer open tot 22.00 uur ‘s avonds. Een museum in Breda bezoeken is ideaal voor iedereen die de geschiedenis en de kunst van Breda wil beleven en ontdekken. Weer een heerlijk filmpje in de bioscoop kijken en helemaal wegzakken in die heerlijke stoelen? Of toch liever een theatershow zien? Het kan met bepaalde regels weer in ons Breda!