YAY! Taart breidt netwerk in Bredase horeca uit

YAY! Taart is een gedreven bedrijf in Breda waar elke week hard gewerkt wordt aan verjaardagstaarten voor particulieren, bruidstaarten en taarten en zoetigheden voor de HORECA. In het lichte, hoge pand van YAY! Taart op de Haagrijk, biedt een lange tafel ruimte voor workshops aan particulieren en bedrijven. 

We kijken ernaar uit om ons netwerk te vergroten

Eigenaar Fleur de Bont heeft een hart voor Breda en ziet het netwerk van YAY! Taart steeds verder uitbreiden.

“We hebben een heel prettige samenwerking met een aantal HORECA zaken in Breda en dit bevalt ons zeer goed. We zijn altijd op zoek naar nieuwe smaakvolle producten en gelukkig hebben we veel fijnproevers in onze omgeving die willen helpen proeven. Wij maken onze taarten op ambachtelijke wijze, zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen en dat proef je. We houden hierbij wel in het oog dat taarten betaalbaar moeten blijven voor bijvoorbeeld restaurants en goed houdbaar in de koeling. We kijken ernaar uit om ons netwerk te vergroten en hebben nog ruimte om een aantal HORECA zaken te voorzien van heerlijke taarten”. 

Mocht je interesse hebben in een samenwerking met YAY! Taart, dan komen ze graag eens langs om te overleggen, met wat voorbeeld taarten.