Workshops en kinderfeestjes bij YAY! Taart

Aan de Haagdijk vind je YAY! Taart, één van de gezelligste (en lekkerste!) zaakjes van Breda. Hier kan je terecht voor heerlijke (bruids)taarten en cupcakes, en dat alles helemaal op maat. Daarnaast geeft eigenaresse Fleur de leukste workshops en kan je er zelfs je kinderfeestje geven! 

Good things come to those who bake

De komende periode staan er weer een aantal leuke workshops op de planning. Hieronder lees je welke dit zijn!


14 augustus: Duo workshop
Nu veel vakantieplannen in het water vallen moeten we andere manieren vinden om onszelf te vermaken. De duo workshop is hier zeker geschikt voor! Ga samen met je dochter, vriend, zoon, oma of wie dan ook deze workshop volgen bij YAY! Taart. Jullie leren nieuwe technieken om de taart zo mooi mogelijk te maken en natuurlijk gaat de taart mee naar huis zodat iedereen ervan kan proeven! Meer info vind je hier

29 augustus: Fault line workshop
Ken jij de fault line taartentrend al? In het midden van zo'n taart zit een band van sprinkles, wat er super feestelijk uitziet! Je vult de taart met een heerlijke passievruchtcrème en decoreert de buitenkant in fault line stijl. De keuze van de kleur van de botercrème is aan jou, waardoor het helemaal jouw taart wordt! Wil je de workshop boeken? Dat kan hier


12 september: Ouder-kind workshop
Volg samen met je zoon of dochter deze ouder-kind workshop! Tijdens de workshop leren jullie allerlei nieuwe technieken, gaan jullie de taart samen versieren én mag de taart natuurlijk mee naar huis. Een leuke activiteit met jouw zoon of dochter en echt eens iets anders! Wil je deelnemen aan deze workshop? Schrijf je dan snel in via de website, want het gaat hard!

26 september: Watercolor drip workshop
Tegenwoordig moet een taart niet alleen lekker smaken, maar er ook nog eens super mooi uitzien. Een taart met watercolor drip heeft dit allemaal! Dit is een taart die iedereen wel op zijn/haar verjaardag zou willen. Tijdens de workshop op 26 september kan jij zelf zo'n mooie taart gaan maken! Lees snel verder.


31 oktober: Koektaart workshop
Heb je de koektaarten al eens voorbij zien komen op de Facebook- of Instagram-pagina van YAY! Taart? Wij zijn er vanaf moment één verliefd op! Tijdens deze workshop ga je zelf leren hoe dit moet en de koektaart natuurlijk mooi versieren. Je krijgt zelfs recepten mee naar huis, zodat jij het daarna ook thuis kan maken voor bijvoorbeeld een verjaardag. Alle info vind je hier

Foto: YAY! Taart

De taart die je gemaakt hebt tijdens één van de workshops is na de workshop nog 5 dagen houdbaar en het is ook mogelijk om 'm in te vriezen zodat je er op een later moment van kan genieten. 

Kinderfeestjes
Zoek je een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Bij YAY! Taart kan je terecht voor een cupcake kinderfeestje of een workshop taart decoreren (voor kinderen en tieners). Tijdens het cupcake kinderfeestje leren de kinderen hoe je de cupcakes op een mooie manier versiert. En natuurlijk krijgt iedereen 6 cupcakes mee naar huis! Oudere kinderen of zin in meer uitdaging? Kies dan voor de workshop en leer hoe je een taart van 2 lagen maakt én decoreert.

Kijk voor meer informatie over de kinderfeestjes op de website.