Winter Bierfestival Breda keert terug op 16 december

De feestdagen komen eraan, en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met een glas lokaal gebrouwen bier? De Bierderij nodigt alle bierliefhebbers en gezelligheidszoekers uit om op 16 december 2023 bij Café de Bruine Pij samen te komen voor een onvergetelijke dag vol smaak en vermaak en lokaal speciaalbier. 

Het Winter Bierfestival Breda, georganiseerd door de Bierderij, gehouden in Café de Bruine Pij op 16 december 2023 vanaf 13.00 uur, brengt enkele van de meest geliefde brouwerijen uit Breda en omgeving samen. Bezoekers krijgen de kans om bieren van Bravoure, Bliksem, Frontaal, Halve Tamme, Nunc Craft Beer en de Bourgondische Bierkelder te proeven, evenals een speciaal voor het festival gebrouwen bier. Dit is een uitgelezen kans om de rijke brouwtraditie van de regio te ontdekken en te genieten van unieke smaken die je nergens anders vindt. Naast het bier zorgt Zwarte Groef voor live muziek om de sfeer nog gezelliger te maken.


Het belangrijkste doel van het Winter Bierfestival Breda, georganiseerd door de Bierderij, is om Bredanaars en bierliefhebbers te verenigen in een ontspannen en gastvrije sfeer. Het evenement biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke lokale bieren, nieuwe mensen te ontmoeten en de gemeenschap te vieren.Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het Winter Bierfestival Breda, georganiseerd door de Bierderij, heeft voor ieder wat wils. We hopen je op 16 december te mogen verwelkomen voor een gezellige middag vol bier, muziek en plezier.