Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 koffie, lunch & lekkers: JA! Breda

JA! Feest! Want JA! Breda heeft de Stappen & Shoppen award gewonnen in de categorie koffie, lunch & lekkers! En dat is niet zomaar, want (veel!) lekkers hebben ze er zeker!

WINNAAR CATEGORIE koffie, lunch & lekkers

Koffie met gebak, lunch, high wine, wijnproeverij of high tea? Bij JA! Breda is het altijd gezellig! Deze trendy lunchroom vind je op de Grote Markt, met een fijn terras voor de deur. Op de menukaart is écht voor iedereen wat lekkers te vinden!

Stappen & Shoppen Awards
De Stappen & Shoppen Awards worden jaarlijks gehouden als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Helaas konden de awards dit jaar geen doorgang vinden in verband met het Coronavirus. Tijdens de Stappen & Shoppen Awards worden normaal gesproken de categorie- en hoofdwinnaars bekendgemaakt in de volgende categorieën:

Categoriewinnaars shoppen: Electronica, Mode, Books, Music & Games, Eten & Drinken, DIY, Beauty & Health, Kids, Accessoires, Lifestyle & Wonen en Sports & Leisure.

Categoriewinnaars stappen: Internationaal, Oosters, Frans, Mediterraans, Latijns-Amerikaans, Koffie lunch lekkers, Grand Café, Uitgaan, Recreatief en Slapen. 

Hoofdwinnaars: 
Beste hotel
Beste restaurant
Beste café
Beste winkel

Doordat de Stappen & Shoppen Awards dit jaar helaas niet door konden gaan, maken we de komende weken via onze website, Facebook- en Instagram-pagina alle winnaars bekend. Stay tuned!