Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 DIY: Kookzaak

KookZaak, de prachtige ruime zaak in de Wilhelminastraat, heeft de Stappen & Shoppen award gewonnen in de categorie DIY! 

WINNAAR CATEGORIE DIY

Echt álles voor in en om de keuken vind je bij KookZaak. Niet gek dus, dat zoveel mensen gestemd hebben op deze zaak! Van pannen en messen tot kookgereedschap en zelfs kookboeken. Als je van koken houdt ben je hier dus helemaal op de juiste plaats, maar ook voor een mooi cadeau slaag je hier gegarandeerd. 

Stappen & Shoppen Awards
De Stappen & Shoppen Awards worden jaarlijks gehouden als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Helaas konden de awards dit jaar geen doorgang vinden in verband met het Coronavirus. Tijdens de Stappen & Shoppen Awards worden normaal gesproken de categorie- en hoofdwinnaars bekendgemaakt in de volgende categorieën:

Categoriewinnaars shoppen: Electronica, Mode, Books, Music & Games, Eten & Drinken, DIY, Beauty & Health, Kids, Accessoires, Lifestyle & Wonen en Sports & Leisure.

Categoriewinnaars stappen: Internationaal, Oosters, Frans, Mediterraans, Latijns-Amerikaans, Koffie lunch lekkers, Grand Café, Uitgaan, Recreatief en Slapen. 

Hoofdwinnaars: 
Beste hotel
Beste restaurant
Beste café
Beste winkel

Doordat de Stappen & Shoppen Awards dit jaar helaas niet door konden gaan, maken we de komende weken via onze website, Facebook- en Instagram-pagina alle winnaars bekend. Stay tuned!