Vier Bredase zaken genomineerd voor 'Wine bar of the Year'

Goed nieuws voor alle wijnliefhebbers van Nederland; de ‘Wine bar of the Year 2017’ verkiezing is weer van start gegaan. Wine-bars.nl is ook dit jaar weer op zoek naar dé beste wine bar van ons land, dus trommel al je mede-wijnliefhebbers op en stem op jouw favoriet!  Hieronder staan de genomineerde wine bars van onze stad, Breda.

KIES EN STEM OP JOU FAVORIETE WINE BAR!

Stemmen kan van 10 augustus tot 30 september via deze link: wine-bars.nl!

De 6 wine bars met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde, samen met een top 6 die door de hoofdredacteur van WINELIFE wordt samengesteld én een top 3 die door de collega wine bars zelf wordt getipt als beste zaak. Deze top 15 zal strijden om de titel: Wine bar of the Year 2017.

Binnen Breda


Na een zware dag werken of een lekker dagje te hebben geshopt ben je wel toe aan een drankje. De wijnbar van Binnen is daar perfect geschikt voor! Een lekker glaasje vergezeld met een heerlijke lekkernij. De wijnbar is eigentijds en sfeervol en biedt de perfecte ambiance voor een zakelijke meeting, een afstudeerborrel, een heerlijke lunch of een afspraak met vrienden en familie. 

Wijnbar Petit Bardot


Genieten in een Frans-Mediterrane sfeer van vele wijnen op glas? Dan is dit de perfecte wine bar voor jou! Vanuit de open keuken worden verschillende fijne gerechtjes geserveerd die je samen kunt delen. Groter gezelschap is ook altijd welkom. De medewerkers adviseren u graag bij het maken van de keuze. 

De wijnbar en de brasserie beschikken over een verwarmd zonnen terras wat het hele jaar door is geopend. Als je na een wijn nog wilt dineren, dan verzorgen ze een soepele overgang naar de brasserie waar je je avond kunt vervolgen. 

PINOT


Pinot is een wijnbar gelegen aan de Grote markt met uitzicht op de grote kerk. De ideale plek om te genieten van goede wijnen en lekker eten. Verrassende wijn-spijs combinaties zijn de specialiteit van het restaurant. Personeel adviseert je graag bij de keuze van de vele wijnen waar Pinot over beschikt. 

Dames Pellens


De eerste echte wijnbar van Breda. Samen of met een gezelschap, genieten doe je hier altijd. Het assortiment bestaat uit een groot en divers aantal wijnen per glas. Dames Pellens biedt mooie wijn- en spijscombinaties, een uitgebreide borrelkaart en een bescheiden avondkaart. Je kunt een kijkje nemen in de kelder voor de echte specialiteiten en topwijnen.