Wijn-spijs avonden bij Bleue Bar Bistro!

Wijnliefhebbers opgelet! Houd je vast want er komen een aantal leuke wijn-spijs avonden, zondagmiddagborrels en Beaujolais avonden aan die je niet wilt missen. Lees hieronder snel verder om te zien wat er binnenkort allemaal op de planning staat!

Bleue Bar Bistro zit vol goede ideeën en gaat weer wijn-spijs avonden organiseren. Donderdag 28 oktober staat de eerste wijn-spijs avond gepland: Wild-wijn avond. Deze avond organiseren ze maar voor €50,- per persoon een 4-gangen menu met seizoensproducten, wild en bijpassende wijnen. Deze wijnen worden geserveerd in samenwerking met l'Exception. Check hieronder het menu en maak snel een reservering via info@bleuebarbistro.nl!

Donderdag 18 november is de dag van de Beaujolais Nouveau en daarom organiseert Bleue Bar Bistro deze avond een Beaujolais '21 Diner voor maar €48,- per persoon. Krijg deze avond een 4-gangen menu aangepast op de wijnen uit de Beaujolais en de Bojo Nouveau! In samenwerking met Walraven Sax worden deze avond bijpassende wijnen gereserveerd van Joseph Drouhin, klinkt dat niet heerlijk?

Ook organiseert Bleue Bar Bistro binnenkort weer VIVRE, hun zondagmiddagborrel. Kijk op hun social voor de eerstvolgende want ook deze wil je niet missen. Maak snel een reservering via info@bleuebarbistro.nl!