Wereldrecordpoging bij Bounce Valley

Bij Bounce Valley houden ze van uitdagingen en het nastreven van het onmogelijke. Wat springt er nu meer uit dan het najagen van een wereldrecord? Komend weekend proberen zij de 'Wereldrecord voor de langste tijd op een luchtkussen' te verbreken!

Dappere deelnemers
Het succes van deze epische onderneming rust op de schouders van acht deelnemers, waaronder de beroemde influencers Timo Miedema en Boaz van Boggelen. Deze waaghalzen hebben zich toegewijd aan deze uitdaging en zullen tenminste 51 uur aan één stuk alles op alles zetten om geschiedenis te schrijven.

Jouw rol als toeschouwer
Maar iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan dit avontuur. Ook jij kunt meedoen! Koop een kaartje en spring samen met de deelnemers op het luchtkussen. Ervaar de opwinding, de spanning en het plezier van deze wereldrecordpoging van dichtbij.

Steun het goede doel
Bij Bounce Valley geloven ze in het delen van onze successen met de gemeenschap. Daarom gaat elke cent die ze verdienen uit de kaartverkoop naar het goede doel: ‘Spieren voor Spieren’. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van kinderen met spierziekten en hen een glimlach bezorgen! Lees hier meer over het goede doel.

Waar en wanneer
De echte actie vindt plaats op 15 oktober bij Bounce Valley Leeuwarden, maar locatie Breda doet ook mee!