Weekendtip! De perfecte kerstboom scoren bij Intratuin Breda


Een knusse familietraditie; samen opzoek naar de mooiste boom! Hier maken ze er een feestje van. Een winkel vól kerstversiering, live muziek op de achtergrond, struinend door het bomenbos onder het genot van een warm glaasje glühwein, opzoek naar de állermooiste boom! Klinkt gezellig, toch? In het weekend van 4 & 5 december maakt Intratuin Breda er een speciale belevenis van! 

Dit weekend organiseert Intratuin Breda het Kerstbomen weekend. Je kerstboom shoppen wordt een reuze gezellige familieactiviteit en op diverse punten in de winkel laten experts je de mooiste kerstinspiratie zien! Proef een lekker glaasje glühwein, warm je handen bij het kampvuur en geniet van live muziek van 'De Rode Lopers'! Alle activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. 

En extra leuk! Want dit weekend shop je 1 kerstartikel naar keuze met maar liefst 20% korting! Vraag naar de kortingscoupon bij de klantenservice of kassa. 

Kun je haast niet meer wachten?
De kerstbomen verkoop is al van start! Vanaf 1 december geeft Intratuin Breda kerstboom-stekjes weg! Koop een Nordmann kerstboom en er worden 2 kerstbomen voor teruggeplaatst. Jij krijgt een gratis mini kerstboom om aan te planten en Intratuin plant de tweede. Voor deze actie geldt: op=op! 

Vier dit jaar kerst op jouw manier, en maak er een onvergetelijk feestje van.