Vanaf 9 december is WinterBAAI terug!

Vrijdag 9 december opent de WinterBAAI haar deuren om te genieten van het gezellige wintersfeertje! Iglo’s en kassen om in te borrelen, een verwarmd en droog terras, winterBAAI games en mooie groepsarrangementen.


Het is tijd voor WinterBAAI. Tijdens HerfstBAAI was de horecalocatie aan het water al verwarmd en overdekt, maar met WinterBAAI wordt het nog warmer en sfeervoller! Naast de drijvende kassen op het water, kunnen gasten nu namelijk ook borrelen in de populaire iglo’s. Ook geniet je van heerlijke winterbieren en winterse BAAItes, maar ook van een compleet verzorgd bedrijfsuitje!

Met de eerste editie van WinterBAAI in 2019 is de toon gezet. Prachtige thematisering, leuke winterspellen en bovenal het gezellige en warme sfeertje tijdens de donkere maanden. Dit jaar is WinterBAAI uitgebreid tot een compleet verwarmd en overdekt terras met gezellige binnenruimtes om in te borrelen.

Met mooie arrangementen, een variatie aan evenementen en meer dan genoeg mogelijkheden voor een winterborrel, is er deze winter bij BAAI genoeg te doen! Zo geniet je in de iglo’s en drijvende kassen van een winterse bierproeverij of wijnproeverij of heerlijk BAAItes om mee te borrelen. De VrijmiBAAI zal uiteraard terugkeren in een winters jasje.

Voor een georganiseerde winterborrel, een verjaardagfeest of een babyshower kan je deze winter ook weer bij BAAI terecht! Groepen kunnen genieten van winterbarbecues en -buffetten, complete borrels, rondvaarten door het winterse Breda en een volledig winterspelprogramma.

Extra informatie
WinterBAAI is geopend van 9 december t/m 31 januari. Deze winter is BAAI van donderdag t/m zondag open. Meer informatie over WinterBAAI is te vinden op www.baaibreda.nl/winter.