Vrijdag opent Coco & Sebas!

Een tijdje geleden hebben we al bekend gemaakt dat er een nieuwe chocolaterie in het centrum van Breda komt. Aanstaande vrijdag openen dan eindelijk de deuren van Coco & Sebas, een prachtige chocolaterie gevestigd aan de Eindstraat.


Wij spraken eigenaar Remy en namen vast een kijkje. Lees je mee? Remy vertelt vol enthousiasme over zijn concept. Coco & Sebas is in 2016 ontstaan. Al gauw werd er een high-end winkel in Eindhoven geopend, maar vanwege de luxe uitstraling met marmer en veel glas werd dit al gauw gezien als een museum in plaats van een winkel. Vervolgens werd er een geheel nieuw concept opgezet en begon Coco & Sebas meer en meer te groeien. Coco & Sebas was bijvoorbeeld in Duitsland te vinden in grote warenhuizen en in Nederland bij de welbekende Bijenkorf. Ondertussen werd het tijd om weer een eigen winkel te openen en zo ontstond de eerste winkel in Den Bosch.

De afgelopen jaren is Coco & Sebas flink gaan uitbreiden en aanstaande vrijdag openen zij een winkel in Breda in het voormalige pand van de Rituals. Vanaf dat moment kun je hier terecht voor de lekkerste luxe en stijlvolle cadeaus, take away koffie én ijs! 

De winkel krijgt een luxe uitstraling en is echt een hoogwaardige chocolatier. Voor een goed cadeau ben je hier dus zeker aan het juiste adres, maar niet alleen om te geven ook om jezelf te verwennen is dit de perfecte plek. Het draait hier om luxe producten, maar toch betaalbaar! 

Naast de cadeauartikelen kun je hier ook terecht voor take away koffie of een heerlijke bol ambachtelijk schepijs. Ze hebben vier verschillende soorten ijs namelijk; witte chocolade met framboos, merengue en hazelnoot, vanille ijs, chocolade ijs met karamel en brownie en sorbet fruit met banaan, passievrucht en mango. 

Bij deze winkel staat gastvrijheid in een hoog vaandel! Zij staan dan ook maar liefst 7 dagen per week voor jou klaar en helpen je graag bij het maken van een keuze voor een bijzonder stuk chocolade. Het personeel wordt getraind om jou te adviseren en vertelt jou graag het eigen verhaal achter elk stuk chocolade. Bij Coco & Sebas staat de beleving centraal, zo vind je er bijvoorbeeld ook een chocolade fontein en stroopwafels met chocolade. Voor een ware chocolade beleving moet je hier zijn!