Urban Bozz presenteert: Jazz in het Park!

In de bruisende binnenstad van Breda wordt dit jaar opnieuw het Jazz Festival gevierd. De 52ste editie belooft een onvergetelijk spektakel te worden tijdens het Hemelvaart weekend van 9 tot en met 12 mei 2024. Met trots presenteert Urban Bozz zich als sponsor van het podium in het gezellige Valkenberg Park, een van de meest geliefde locaties van het Breda Jazz Festival dit jaar.

Gelegen nabij het charmante T-Huis, staat het podium gereed om bezoekers een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden. Het podium belooft een muzikale ervaring te worden  met een line-up die perfect past past bij de sfeervolle omgeving van het Bredase stadspark.


Tijdens het vierdaagse festival transformeert de binnenstad van Breda tot een bruisend epicentrum van Jazz en allerlei aanverwante muziekstromingen. Alles is op loopafstand van de Urban Bozz en Betty Bozz winkel! Dus, van 9 tot en met 12 mei, nodigen zij iedereen uit om naar Breda te komen en de winkel te bezoeken aan de Houtmarkt, of te genieten van de muziek bij het podium in het Valkenberg Park.


Het team van Urban Bozz kijkt er enorm naar uit om deze unieke ervaring met jullie te delen. Kom langs, geniet van de muziek en voel de magie van het Breda Jazz Festival 2024!

Ze hebben er zin in! Tot dan!