Culinair genieten met het Uijt Zuyd Provence menu!

Geniet thuis van de creaties van drie chefs in één menu. Een avond culinair genieten van een 6-gangen diner van Restaurant ZuydUijttewaal en Salon de Provence. Benieuwd? Lees dan gauw verder! 

Restaurant Zuyd blijft je verassen. Eerder deze maand las je al over de drie heerlijke thuis menu's en de nieuwe  "think inside the box"van restaurant Zuyd. Dit keer slaan zij de handen ineen middels een unieke samenwerking met twee mooie restaurants, namelijk Uijttewaal en Salon de Provence. 


Tijdens deze avond word je compleet in de watten gelegd door drie verschillende chefs, en heerlijk verwend met maar liefst 6 gangen. Je start met drie prachtige amuses. Bij de eerste gang geniet je van een culinair worstenbroodje, violet artisjok en antiboise. Vervolgens ga je door met een oscietra kaviaar met langoustine en avocado. Bij de derde gang word je verrast met een heerlijke zeetong gegarneerd met aardpeer en truffel. De kwartel mag natuurlijk niet ontbreken en hiermee start de derde gang. De kwartel wordt afgetopt met albufeira en pompoen. Wanneer je aankomt bij het hoofdgerecht is het tijd voor een goed stuk vlees met de Black Angus rund. Gelukkig is er altijd ruimte voor een toetje en dit prachtige 6-gangen menu sluit je daarom af met een dessert van lychee, amandel en yoghurt. Ook aan jouw kopje koffie of thee na het diner is nagedacht en daarom volgen er nog drie verrassende friandises! Kan jij achterhalen welk restaurant welke gang heeft samengesteld? 

drie restaurants, drie chefs en zes gangen

Voor slechts € 120,- per persoon kun je het 6-gangen menu bestellen. In deze prijs zit het drietal amuses en friandises, champagne en bijpassende wijnen inbegrepen. De gerechten worden koud geleverd, uiteraard met een uitleg van de bereiding. Tover jezelf om tot een echte chef en verras jouw gasten met een prachtig culinair diner! 

Ben jij net zo enthousiast geworden als ons en wil jij een box bestellen? Neem dan contact op met één van de drie restaurants. Bestellen kan tot 10 maart en je kunt het ophalen op 12 of 13 maart tussen 15:00 en 18:00 bij restaurant Uijttewaal.