Thuiswerken als een vintage boss

De perfecte stijlvolle en toch comfortabele outfit voor je thuiskantoor? Laat dat maar aan Urban Bozz over!


Thuis ben jij de baas! 
In de zo kenmerkende vintage stijl met een knipoog lanceert Urban Bozz een originele kledinglijn speciaal voor al die thuiswerkende mannen wiens dagen tegenwoordig gevuld zijn met Zoom- meetings en Team-vergaderingen. Van die videocalls waarbij je er toch enigszins representatief bij moet zitten, maar je eigenlijk geen zin hebt om je hele kantoorkloffie aan te moeten hijsen.

Stijlvol en brutaal 
Speciaal hiervoor heeft Urban Bozz uit Breda de juiste balans gevonden tussen klassieke klasse en een vleugje brutaliteit. Schitterende vintage colberts uit de eigen Salvage collectie gecombineerd met een fijne ouderwetsche onderbroek; zo’n lekkere ruime met gulp en van die korte pijpjes zoals je opa ‘m droeg. Thuiswerken, comfortabeler kunnen we het niet maken!

Unieke items 
De jasjes zijn veelal van originele tweed en ze zijn er in talloze kleuren en patronen: échte vintage finds van over de hele wereld en dus allemaal one of a kind. Eigenaar Marcus van Urban Bozz is altijd op zoek naar bijzondere items en weet in alle uithoeken van de aarde pareltjes van kledingstukken te vinden in de stoere en stijlvolle looks van de roaring twenties tot en met de swinging sixties. De bijpassende klassieke onderbroeken zijn nieuwe, hagelwitte retro-modellen die speciaal bij deze lijn zijn uitgezocht; wel zo hygiënisch.

Keeping up appearances 
Met het thuiswerk suit steekt Urban Bozz al die thuiswerkende bazen een hart onder de riem. Noem het schone schijn: wij noemen het the best of both worlds! En mocht je onverhoopt eens tijdens je Zoom-call vergeten dat je daar in je onderbroek zit (ja, we kijken naar jou Bart de Wever), dan is het in elk geval een fantastisch mooi retro-exemplaar waarvan je collega’s en klanten zeker onder de indruk zullen zijn!