The Hundred foot journey take away door Colins

What you see is what you eat! Precies op hetzelfde moment eet je wat er ook in de film wordt gegeten. Na een groot succes van een eerdere Cinema Culinair editie, biedt restaurant Colins in het paasweekend "The hundred foot journey take away" aan. Geniet van culinair vuurwerk uit de Franse en Indiase keuken. 

Na een geslaagde eerste editie van Cinema Culinair bij restaurant Colins komen ze 2,3,4 en 5 april met een tweede editie. Dit keer geen urban street food, maar een romantisch en culinair diner uit Frankrijk en India. Je proeft en ruikt samen met Helen Mirren de lekkerste gerechten en geniet van een echte feel good movie. Een keer niet in een grote bioscoop zaal maar gewoon bij jou thuis op de bank met je eigen tv. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode zo dat je precies weet wanneer je de film even op pauze moet zetten om je gerecht de finishing touch te geven. 

good film, good food, great timing

De film
The Hundred Foot Journey is een feelgood film die je meeneemt naar het Franse dorpje Saint-Antonin. Een Indiase familie wil hier een restaurant beginnen, op 30 meter van een prestigieus Frans sterrenrestaurant. Als dat maar goed gaat... Een culinair sprookje met prachtige beelden, aanstekelijke Bollywood achtige sound tracks en de mooiste gerechten uit de Franse en de Indiase keuken. En… met Helen Mirren, dus niet te missen.

De chefs van restaurant Colins hebben weer hun uiterste best gedaan om de gerechten uit de film voor jou klaar te maken. Alle gerechten zijn zo bereid dat je ze alleen nog even af hoeft te maken. Ze laten je proeven van deze 7 heerlijke gerechten:

  • Een pittige Indiase soep
    Deze pittige tomatensoep bevat komijn, gember, curryblad en chili.
  • Amuse bouches aperitif
    Een typisch Franse plat froid met paté, kaas, tomaat en augurk.
  • Thali van tahoe curry linzen en naan
    Een zachte tahoe curry, gekruide linzen, mangochutney en Indiaas naanbrood
  • Geroosterde snoekbaars filet, met safraanrijst.
    Op de huid geroosterde snoekbaars met een kruidige saffraanrijst gemengd met groene groenten.
  • Rouleau van duif, eend en croute
    Rouleau van duif en eend en croute met seizoensgroenten en een truffeljus
  • Boeuf bourguigon
    De klassieker uit de Franse keuken: boeuf Bourguignon met een kleine Indiase twist
  • Tarte aux fruit
    Een taartje van het huis met rode vruchten

Bekijk hier hoe je de Cinema Culinair kunt bestellen. Wees er snel bij want je kunt tot en met dinsdag 30 maart te bestellen. 's Middags haal je de gerechten op en je kunt de film streamen op het moment dat je zelf wilt. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om!