The City is our Gallery

Momenteel is de expositie van de Bredase illustrator Zenk One (Robin Nas) te zien in de Blind Walls Gallery Gallery. Robin heeft al vele Blind Walls op zijn naam staan en nu staat zijn werk voor binnenshuis in de spotlight. De expositie heet Homerun en het interieur van hem en zijn partner diende als inspiratie. De expositie loopt tot en met 26 november.

Thuiskomen
De partner van Robin, Anne, heeft jaren als grafisch ontwerper gewerkt. Ze is nauw betrokken bij de praktische kant van het proces van de expositie. Anne is al jarenlang de vaste sparringpartner in de onderzoeksfase van de projecten die Zenk One uitvoert, maar is nu ook een uitvoerende partij. “De stijl is heel erg Robin, alleen kijken we samen hoe we die uit kunnen breiden”, vertelt zij. Die uitbreiding wordt bovendien gevoed door het thuis dat zij samen opbouwden; het is de primaire inspiratiebron achter de expositie.

Creatieve evolutie
De eerste stappen van Robin zijn creatieve evolutie begonnen zo’n 25 jaar geleden met graffiti. “Vol adrenaline”, herinnert hij zich. “Ik heb er heel veel mensen door leren kennen en vriendschappen aan overgehouden. Het is echt een wereld om in te duiken. En daar ben ik ook lange tijd niet uit gekomen.

 

Expositie bezoeken
Elke donderdag ben je van 13:00 – 17:00 welkom tijdens ‘Walk-in Thursday’, zodat je de werken zonder afspraak kunt komen bekijken. Liever op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak via de website.