NIEUW! Teds All day brunch

In de prachtige binnentuin van Botanique (de vernieuwde Chassékazerne) vindt je Teds All day Brunch! Bij Teds serveren ze het gehele menu de héle dag, elke dag! Laten we ons klaarmaken voor waffle fries & morning cocktails of juist fruityoghurt en gepocheerde eieren om 16.00 uur.

Sinds februari is deze nieuwe brunch spot geopend, op een ware top locatie, met een geweldig interieur. Zodra de eerste zonnestralen neerstrijken boven Breda en de temperatuur iets omhoog gaat zal Teds ook een terras met 50 zitplaatsen aan de voorzijde van het pand neerzetten. 

We spraken eigenaresse Sanne die van van origine uit de buurt van Utrecht komt en later is verhuisd naar Amsterdam, waar zij ook haar eerste Teds opende. Met nu al 9 zaken is Teds een enorm succes! Sanne heeft 2 lieve kindjes maar de naam Ted komt van eerste hondje, Franse Bulldog Ted! Sanne heeft altijd een grote liefde gehad voor horeca, hieruit is het plan 8 jaar geleden geboren, een all day brunch spot met de meest heerlijke gerechten om de hele dag van te genieten.

Naast all day brunch is er ook Afternoon tea met zowel thee als alcoholische drankjes. Het leuke aan de afternoon tea met spirits is dat dit aanvoelt als een stiekem alcoholisch drankje, geschonken in een kopje thee ;). In de toekomst zal er ook één keer in de maand een bottemles brunch op de planning staan. Hier hebben veel Bredanaars op gewacht denken wij!

Zoals Sanne zelf zegt: "Ervaar het, kom langs!". Én voor de liefhebber die de gepocheerde eitjes thuis (brak) op de bank wil eten, Teds is gekoppeld aan Uber eats en Thuisbezorgd.