Speciaalbieravond Quarantaine-Editie

Goed nieuws: we hoeven de Speciaalbieravond van Studio Dependance in april niet te missen! Natuurlijk wel in aangepaste vorm, want aanstaande maandag geniet je thuis van de Speciaalbieravond Quarantaine-Editie. Op die manier is het toch mogelijk om om 19.00 uur met z'n allen vanuit de woonkamer te proosten op de eerste maandag van de maand!

met een gezonde dosis positieve vibes


Hoe werkt het? Ga naar de website om jouw 'virtuele stempelkaart' te bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten: een Wit & Weizenpakket, een Blondpakket, een Tripelpakket, een IPA-pakket, een Donker & Quadpakket, een Stout & Porterpakket of een Fruitig pakket. Of ga jij voor het exclusieve Studio Dependance-pakket, waarbij je verrast wordt met van alles wat? 

Op zondag 5 april en maandag 6 april kan je tussen 11.00 en 18.00 uur je pakket afhalen bij Studio Dependance. Ook kan je ervoor kiezen om het voor een meerprijs thuis te laten bezorgen. In Breda worden ze persoonlijk thuisbezorgd, buiten Breda worden ze via de post verzonden. Let op: bestel dan uiterlijk donderdag 2 april, zodat de biertjes op tijd bij jou thuis zijn!

Biertjes binnen? Dan is het tijd om het pakket koud te leggen en te wachten tot maandagavond 19.00 uur! Vanaf dan wordt de Speciaalbieravond tijdens dit unieke event via een livestream met een gezonde dosis positieve vibes naar je woonkamer gebracht!