Solo expositie Raphaël Vanderhaegen bij Très Art

Van 18 november tot 10 december is er een solo expositie van kunstenaar Raphaël Vanderhaegen bij Très Art in Breda. Raphaël Vanderhaegen maakt “Kleurijke kunst met een ruw randje en zal nog nooit vertoonde kunstwerken exposeren. Ben je benieuwd? De galerie aan het Van Coothplein 38 is van donderdag tot en met zondag of op afspraak geopend. 

Meet & great
Raphaël en Très Art werken alweer een tijd met elkaar samen en het werd tijd voor zijn eerste Solo expositie in Breda. Tijdens deze expositie kun je originele schilderijen, tekeningen, glicée’s, beelden en de kledinglijn bewonderen van deze opkomende kunstenaar. Raphaël is zowel 18 als 19 november in de galerie aanwezig en kijkt er naar uit om jou te ontmoeten.

Over de expositie
Raphael Vanderhaegen's kunst kan het best worden omschreven als levendige creaties met een ongepolijste twist. Zijn schilderijen en andere kunstwerken weerspiegelen zijn persoonlijkheid op treffende wijze: ze zijn kleurrijk, optimistisch, doorspekt met humor en hebben ze een rauw kantje. Een constante rode draad in zijn schilderijen zijn de thema's geld en liefde, vaak tot leven gebracht door bekende stripfiguren.