Solo Expo: Loes van Delft bij Très Art

In het weekend van 30 en 31 maart start de solo expositie van Loes van Delft bij Très Art. Loes van Delft werd in 2012 bekroond met de Best Global Artist Award op de Amsterdam International Art Fair en zal zelf ook aanwezig zijn tijdens de opening van de expositie. 


Haar kunstwerken floreren en worden een enorme investering voor hedendaagse kunstverzamelaars. De schilderijen van Loes van Delft combineren een onschuldige eigenzinnigheid met een brutaal cartoongevoel. De grenzen tussen fijne penseelstreken en commercie vervagen en de personages zijn vertederend, charmant en verbazingwekkend levendig. 

Boeklancering
Ter ere van haar 33e verjaardag (1 april) geeft Loes dit jaar haar eerste zéér exclusieve kunstboek "Magic Happens" uit, met een eerste druk van maar 33 exemplaren. Op zondag 31 maart vindt deze boeklancering plaats bij Très Art. Samen met Loes ontvangen we je graag tussen 14:00u en 16:00u in onze galerie.

Waar zie je haar werk?
Door de jaren heen ontwikkelde Loes haar zeer herkenbare karakter dat zij 'Pjipje' noemt. De jonge bekroonde kunstenaar verovert de kunstwereld stormenderhand. Haar schilderijen worden getoond in verschillende tentoonstellingen over de hele wereld. Ze is vertegenwoordigd in Amsterdam, Barcelona en Taiwan. Het lijkt erop dat Loes de vonk heeft die veel kunstzielen raakt. 

Playboy en studie
Playboy NL magazine heeft uitgebreid aandacht besteed aan haar werk. Ze mengt zich onder de beroemdheden in Nederland en verovert de wereld van Londen tot Miami, Johannesburg tot Taipei. Loes studeerde af aan St Lucas Kunstacademie, juni 2012. Tijdens haar studie liep ze stage bij creatief team Supperclub in Amsterdam waar ze in januari 2011 haar eerste solotentoonstelling had. Begin 2021 verzamelde het Chinese Deji Art Museum alle originele kunstwerke