Opening healthy food hotspot WELL Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat

Foodies opgelet! Aanstaande zaterdag opent WELL zijn deuren aan de Nieuwe Ginnekenstraat 49 in Breda. Bij deze healthy food hotspot kun je ontbijten, lunchen en dineren met uitzicht op de Wilhelminasingel. Heerlijk eten en super gezond!

De opening op zaterdag 21 januari is vrij toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met Well. Er worden gratis samples uitgedeeld, zodat je kunt proeven waar Well voor staat... lekker en gezond eten! De opening is van 11:00 tot 17:00 uur met Sjak van Hoof achter de draaitafel. 

Well is dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur voor ontbijt, lunch en diner. Geniet 's ochtends bijvoorbeeld van smoothies, shakes, juices, shots en waanzinnig lekkere blend bowls. Voor lunch en diner kun je kiezen uit healthy bowls, heerlijke wraps en uitgebreide salades. Voor alle gerechten geldt dat ze vers worden bereid, er geen geur, kleur of smaakstoffen worden gebruikt en dat de gerechten super gezond en voedzaam zijn. 

 

Well telt circa 40 zitplaatsen binnen en heeft zelf een apart presentatieruimte met beamer. Perfect voor vergaderingen en presentaties. Omdat Well in een prachtig hoekpand zit is er veel natuurlijk licht en heb je uitzicht over de Wilhelminasingel. In het pand zat vroeger de winkel van Bang & Olufsen. 

Wellicht was je al bekend met Well... ze bestaan namelijk al ruim een jaar als Bezorgrestaurant. Eten afhalen en bestellen kan dus ook!