Linnengordijnen opent als eerste webshop een fysieke winkel in Breda

Sinds 1 januari hebben Peter Paul en Claudia Brooimans, eigenaren van Linnengordijnen, als eerste webshop een fysieke winkel aan het Spinveld 22a in Breda. In samenwerking met de al gevestigde bedrijven op dit adres wordt een totaalconcept aangeboden op het gebied van wonen. 

Van webshop naar winkel 
Na het succes van de webshop Linnengordijnen vinden eigenaren Peter Paul en Claudia het tijd voor een fysieke winkel. Op deze manier kunnen mensen op voorhand de gordijnen, aanraken, voelen en zien. “Wij zijn enthousiast om onze diensten uit te breiden. Naast onze goedlopende webshop willen wij mensen graag de mogelijkheid geven om de collectie raamdecoratie en stoffen live te bewonderen” aldus Peter Paul en Claudia, eigenaren van Linnengordijnen. Linnengordijnen beschikt over een unieke collectie gordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën, shutters en rails en roedes. Alle gordijnen worden op maat gemaakt, omdat iedere woning een passende oplossing verdient. De gordijnen zijn nog altijd via de webshop te bestellen, de fysieke winkel is enkel een uitbreiding van het concept.

One-stop-shopping concept 
Op het Spinveld 22a komen alle woondisciplines samen. Op dit adres zijn al diverse bedrijven gevestigd, zoals Ontwerpers en Makers Van Goeden Huize, PW Interiors, Labor Vincit binnen- en buitenverlichting en Vondom-x-PW. Voor iedere discipline hebben wij een echte specialist in huis. Van een bouwkundig architect tot aannemer, van lichtarchitect tot binnenhuisarchitect, van sfeerbepaler tot sfeermaker én van kleurenadviseur tot stoffenstylist. Linnengordijnen maakt met haar eigen collectie, raambekleding het interieur plaatje compleet.

Op het Spinveld 22a worden alle krachten gebundeld, zodat er een totaaloplossing op het gebied van woninginrichting en outdoor living geboden kan worden.