De Nobelaer brengt deze zomer verhalen naar kinderen toe

De Nobelaer vindt het belangrijk om haar allerjongste bezoekers te introduceren in de wereld van boeken en taal. Daarom organiseert het cultuurhuis op vrijdag 8 juli de Boekstartdag. Bezoekers kunnen deelnemen aan een van de vele gratis activiteiten en kunnen hun vragen stellen over het voorlezen aan en de ontwikkeling van jonge kinderen. Ook brengt De Nobelaer deze zomer verhalen naar kinderen toe. Op woensdag 29 juni, 6 juli, 13 juli en 20 juli trekt Voorlezen met muziek Etten-Leur in en wordt er op verschillende plekken een verhaaltje voor het slapen gaan verteld. Ga voor meer informatie naar www.denobelaer.nl/agenda 

Fotograaf: Yvonne van Bijnen

Boekstartdag 2022
Tijdens de Boekstartdag op vrijdag 8 juli organiseert De Nobelaer verschillende gratis activiteiten voor de allerjongsten en hun (groot)ouders. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop babymassage of mindfull voorlezen. Ook kan men de informatiebijeenkomst ‘Dragen van je kind’ bijwonen voor advies en tips over draagdoeken en draagzakken. Verder lopen er verschillende mensen rond die de bezoekers kunnen adviseren over o.a. voeding, gedrag en ontwikkeling van jonge kinderen. 

Verhaaltje voor het slapen gaan
Het concept Voorlezen met muziek trekt dit jaar weer de wijken van Etten-Leur in. Bij Voorlezen op het plein kunnen de allerkleinsten genieten van een mooi verhaaltje voor het slapen gaan. Het voorlezen zal op vier woensdagen plaatsvinden om 18:30 uur. Op 29 juni is dit bij De Nobelaer, op 6 juli bij De Turfvaart, 13 juli bij De Hoge Neer en op 20 juli bij Korenmolen de Lelie. 

Bekijk het volledige programma van cultuurhuis De Nobelaer op www.denobelaer.nl/agenda