Santerello bruidsmode: de trouwbeleving in Breda!

De liefde van je leven heeft ja gezegd! Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Op zoek naar schitterende bruidsmode? Bij Santerello ben je hiervoor zéker aan het juiste adres.

zowel de bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag!

De wereld van bruidswinkel Santerello aan de Nieuwe Ginnekenstraat 9 in Breda is als een ware beleving. De mooiste bruidsjurken en - trouwkostuums sieren de entree. De kroonluchter heet iedereen van harte welkom. Zachtjes galmt Andrea Bocelli door de zaak. De sfeer is wam en het personeel laat de gasten genieten van al het moois wat er is voor bruid, bruidegom, bruidskinderen en zelfs bruiloftsgasten. 


De stijlvolle collectie is groot bij Santerello en biedt exclusieve Italiaanse topmerken! Alle gasten die van binnenland en buitenland komen staan op nummer één. Santerello zoekt bijvoorbeeld voor een bruid juist die ene jurk die klopt bij het karakter van de dame. Het bruidspaar krijgt bij Santerello bruidsmode Breda honderd procent de aandacht! 

Santerello levert kwaliteit. Of er nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is één ding zeker: zowel de bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag! 


Je bent van harte welkom bij Santerello! Kom eens gezellig genieten bij de trouwbeleving in Breda en ontdekt de prachtige collecties van 2020 in alle prijsklassen. Laat je daarnaast adviseren met maatwerk naar wens onder het genot van een lekkere Italiaanse prosecco of een heerlijke kop koffie. Je kunt vrijblijvend een afspraak inplannen door te bellen naar 076 785 79 82. 

Tot snel bij Santerello!