Santerello 4 etages trouwbeleving kleedt William Janz voor de Halve finale van Got talent España!William Janz, beter bekend als de Nederlandse Julio Iglesias nam afgelopen donderdag 7 maart 2019 een bezoek bij de stijlvolle winkel Santerello 4 etages trouwbeleving gevestigd aan de Wilhelminastraat 3 te Breda. Hier nam hij zijn voorbereidingen en liet een mooi exclusief Italiaans kostuum aan meten, voor de halve finale van Got talent España. Eén ding is zeker de Nederlandse Julio Iglesias William Janz is een man met smaak!

de nederlandse julio iglesias

Wat een beleving en service bij Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda. Het Italiaanse kostuum wat exclusief is ontworpen en speciaal op maat is gemaakt voor de halve finale voor Got talent España is echt schitterend geworden aldus William Janz!

Meer dan twintig jaar geleden begon William Janz met optreden. Dat deed hij vooral in het Spaans. In 1996 heeft hij meegedaan aan de Soundmixshow met een imitatie van Julio Iglesias. Waar hij de finale bereikte en in de jaren die volgden bleef hij zingen, maar een doorbraak bleef uit.

Toen Glennis Grace het vorig jaar ver schopte in de Amerikaanse versie van Got Talent besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en zich in te schrijven. William dacht altijd dat alleen Spanjaarden in de smaak zouden vallen, maar na Glennis besloot hij het toch gewoon te doen. Gelijk stond hij in de kwart finale en drong door naar de halve finale. Hier is via youtube te zien hoe hij met zijn zangtalent de halve finale heeft bereikt! Hij kreeg hierdoor heel veel media aandacht zoals van o.a. RTL Late Night, Shownieuws, RTL Nieuws, Telegraaf, Algemeen Dagblad etc...

William Janz is docent Nederlands op mbo Rijnland te Leiden. Aanstaande vrijdag vertrek hij naar Madrid waar hij maandag deel neemt aan de halve finale live shows van Got Talent España. De mbo-leraar maakt in Spanje al lange tijd furore als imitator van de bekende volkszanger Julio Iglesias. Naar de talentenshow kijken meer dan 2 miljoen Spanjaarden! Dit is heel mooi en bijzonder om allemaal mee te maken aldus William Janz!