Tags: Grote Kerk, JOSH V , Sampe Sale , mode, fashion

Sample Sale JOSH V

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen. Zij creëert luxueuze en toegankelijke, prêt-à-porter collecties die thuishoren in de iedere garderobe van zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

“I want to make women look and feel spectacular” - Josh Veldhuizen


SALE SALE SALE
Na een succesvolle eerste editie van vorig jaar, zal ook dit jaar de Grote Kerk weer omgetoverd worden tot shopparadijs.
Op zaterdag 2 december van 10.00 tot 16.00 uur kun je in de Grote Kerk terecht voor de sample sale van JOSH V. Je zult hier toegankelijke en luxueuze kleding vinden voor een tof prijsje en krijgt korting tot maar liefst 80%! 

Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want er wordt een grote opkomst verwacht.

Fashion- en lifestyle label JOSH V staat bekend om haar kleding en accessoires met een luxe uitstraling, gebruik van hoogwaardige materialen. Tijdens de Sample Sale shop je de items van diverse voorgaande collecties. Het is de perfecte gelegenheid om een outfit voor het aankomende winterseizoen of de feestdagen te scoren!