Restaurant Chocolat neemt keuken Golden Tulip Keyser Breda over

Op 4 en 5 december neemt Chefkok Dorus Clement van Restaurant Chocolat de keuken en het restaurant van Golden Tulip Keyser Breda over. Door de huidige Coronamaatregelen moeten de restaurants de deuren nog gesloten houden. Hotels mogen openblijven en mogen de aanwezige gasten eten serveren.

Dorus Clement heeft vorige week zijn stoute schoenen aangetrokken en belde hoteleigenaar Joep Sweere van Golden Tulip Keyser Breda. De eerste ideeën voor een Kitchen Take Over werden geboren. Uiteraard werd er direct enthousiast doorgepakt. Op 4 en 5 december neemt Restaurant Chocolat de gasten van Golden Tulip Keyser Breda mee in zijn wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Dit in combinatie met een luxe hotelovernachting en een heerlijk ontbijt, maakt het compleet!


Al sinds de sluiting van de restaurants staan Dorus en zijn team iedere week de voorbereidingen te treffen voor de Thuisdiners. Iets wat uit nood geboren is. Ze kunnen niet wachten totdat het restaurant weer open mag. “Het is een hele uitdaging om elke week een inspirerend maar ook makkelijk menu in elkaar te steken, daarnaast alles voorbereiden, bezorgen of afhalen. Heel leuk dat wij sneller dan de geplande heropening met deze samenwerking een restaurant mogen openen,” aldus Dorus Clement

Joep Sweere: “Voor ons is het een leuke afwisseling om onze gasten een ander soort restaurant te kunnen presenteren. Daarbij mocht het bevallen dan kunnen we het misschien vaker doen. Wij proberen zoveel mogelijk de lokale restaurants te steunen. Mooi dat we op deze manier de handen ineen kunnen slaan”.